Hoe ingrediënten loskoppelen van een filiaal?

Het is belangrijk je ingrediënten te organiseren voor verschillende filialen. Naast het koppelen in bulk kun je met Apicbase ook ingrediënten in bulk ontkoppelen. Dit artikel laat je zien hoe.

Als je meer wilt leren over het koppelen van ingrediënten aan filialen, lees dan dit artikel.

Onthoud dat als ingrediënten via recepten of menu's gekoppeld blijven, ze ook aan de filialen gekoppeld blijven nadat je ze handmatig verwijderd hebt.

Om ingrediënten in bulk te ontkoppelen van een filiaal, volg je deze stappen:

1. Kies "Product">"Ingrediënt"
  2. Selecteer de ingrediënten die je uit het verkooppunt wilt verwijderen.

Apicbase remove outlets 1
  3. Klik op "Selectie">"Verwijder uit filialen"
  4. Selecteer het verkooppunt waaruit je de ingrediënten wilt verwijderen en "Verwijder".

Apicbase remove outlet bulk

Je hebt ingrediënten uit recepten, menu's verwijderd en ze handmatig ontkoppeld, maar je ziet ze nog steeds? Dit betekent dat er nog voorraad is voor een van de pakketten van dit ingrediënt. Lees dit artikel als je wilt leren hoe je voorraadartikelen uit de inventaris van je filiaal kunt verwijderen.