Hallo! Hoe kunnen we je helpen?

Aan de slag met Apicbase

Hier vind je alle informatie om van start te gaan met Apicbase.

Instellingen

Leer alles over de instellingen in Apicbase

Product Ontwikkeling

Beheer je ingrediënten, recepten en menu's in deze module.

Inkoop

Ontdek hoe je ingrediënten kan bestellen bij je leveranciers en leer meer over interne bestellingen plaatsen bij interne productiekeukens.

Voorraad

Leer hoe onze voorraadmodule je helpt bij het tellen van je inventaris, verlies bijhouden en automatisch je voorraad up to date houdt.

Verkoopsanalyse

Ontdek hoe je je POS-systeem kan verbinden met Apicbase en zo je voorraad automatisch up to date houdt en je verkoopgegevens kan analyseren.

Planning

Het plannen van je processen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Leer hier hoe je je HACCP-taken en voedselproductie kunt plannen en beheren.

Foto & Media Management

Leer alles over de Apicbase foto & media module: van tags aanbrengen met alle ingrediënten tot het maken van stop-motion videos.

APIC Studio

Leer hoe je de APIC Studio kan opstellen, en prachtige foto's kan trekken van je gerechten zonder tijd te verliezen.

Zakelijke inzichten

Het volgende niveau: wat kan ik uit Apicbase leren? Welke antwoorden kan ik krijgen op de vragen die ik heb over mijn bedrijf? Je vindt ze hier.

API

Ontwikkelaars! Ontdek de endpoints van de API die wij aanbieden.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op veelgestelde vragen over Apicbase. De moeite om eens een kijkje te nemen!

Traceerbaarheid

Volg de reis van elk product van aankoop tot verkoop.