Hoe kan ik een recept linken aan één of meer filialen?

Apicbase werkt met een centrale bibliotheek, maar je kan recepten toewijzen aan de verschillende filialen. In dit artikel leer je hoe je recepten beschikbaar kan maken voor de juiste outlets.

Ga naar "Product" en klik op "Recepten".

Klik vervolgens op het recept dat je aan een filiaal wilt toewijzen. Ga naar de detailpagina van het recept en selecteer het tabblad "Filialen" Op dit tabblad staan alle verkooppunten in je bibliotheek. Klik op "Bewerken" om een nieuwe outlet toe te wijzen.

recipe1-1

• Je ziet nu een lijst met alle filialen die beschikbaar zijn in uw bibliotheek. Vink de vakjes links naast de filialen aan die dit recept in Apicbase moeten zien.
  • Eindig met het opslaan van de wijzigingen door te klikken op "Snel opslaan" of op de knop "Opslaan en...". Je ziet nu dat het recept beschikbaar is voor de geselecteerde verkooppunten.

recipe2-1
In dit overzicht zie je hoe dit recept gekoppeld is aan het filiaal.

Hoe kunt u verkooppunten in een recept in bulk toewijzen?

• Ga naar het receptenoverzicht in de Productmodule en klik vervolgens op "Lijstweergave" in de rechterbovenhoek.
    recipe222
  • U kunt alle recepten selecteren die u wilde toevoegen aan outlet. Klik op "Selectie" en vervolgens op "Toevoegen aan outlet".
    recipe3
  • Er verschijnt een bericht om uw producten toe te voegen aan de gewenste verkooppunten, klik dan op toevoegen en het zal met succes worden toegevoegd aan de geselecteerde verkooppunten.
    recipe4

Als een recept in een gekoppeld recept als subrecept wordt gebruikt, wordt het ook aan dit filiaal gekoppeld ("Beschikbaar via menu's"). Omdat dit recept in "Chiles en Nogada" als subrecept wordt gebruikt, is het al aan alle outlets gekoppeld.

Als een recept in een menu staat dat gekoppeld is aan een filiaal, wordt het ook automatisch gekoppeld aan dit filiaal ("Beschikbaar via recepten").