Apicbase Mobiel

Droom je van een Apicbase applicatie op je mobiele telefoon? Hier is een handleiding om deze droom waar te maken!

Zoals je waarschijnlijk weet, is onze applicatie web-based. Bovendien is onze software perfect compatibel met mobiele webbrowsers. Hier is een manier om een snelkoppeling naar Apicbase toe te voegen tussen je mobiele applicaties.

1. Voor Apple gebruikers

Ga naar Apicbase.com op je mobiele webbrowser en log in.

IMG_4254IMG_54E56679D667-1

Tik op de "Deel"-knop die hierboven is gemarkeerd, tik dan op "Zet op beginscherm"

en tik dan op "Voeg toe".

IMG_1BEA06761773-1-1

IMG_3D2F146FBE3B-1-1

Gefeliciteerd! Je hebt nu een directe link naar je Apicbase dashboard op het beginscherm van je mobiele telefoon.

2. Voor Android-gebruikers

Ga naar Apicbase.com op je mobiele webbrowser en log in

Screenshot_20191213-135747_ChromeScreenshot_20191213-135522_Chrome-1

Tik op de aangeduide knop in de schermafbeelding hierboven.

Tik vervolgens op "Toevoegen aan beginscherm" en voer de naam in die je aan deze snelkoppeling wilt geven.

Screenshot_20191213-135537_ChromeScreenshot_20191213-135631_Chrome

Tik op "Voeg toe".

Gefeliciteerd! Je hebt nu een directe link naar je Apicbase dashboard op de homepage van je mobiele telefoon.