Hoe kan ik ingrediënten linken aan filialen?

Met Apicbase kan je heel efficiënt verschillende filialen beheren. Soms gebruiken deze filialen heel verschillende producten. Om het overzicht te bewaren, kan je ingrediënten toewijzen aan filialen.

In de procurement en voorraadmodule kan je alleen de ingrediënten zien die je voor een specifiek filiaal nodig hebt. Ingrediënten die gebruikt worden in recepten en menu's die gelinkt zijn aan dit filiaal zal je automatisch te zien krijgen. Als er ingrediënten of producten zijn die je niet te zien krijgt, kan je ze handmatig linken volgens onderstaande stappen.

• Selecteer "Producten" in het menu bovenaan en klik op "Ingrediënten".

💡Als je geen selectievakjes naast de ingrediënten ziet staan, kan je deze activeren door op "Column visibility" te klikken en "Select" aan te duiden.

• Selecteer hierna de ingrediënten die je aan een filiaal wilt toewijzen. Je kan ingrediënten over verschillende pagina's selecteren.
  • Selecteer daarna "Selection" en kies "Add to outlets".

Screen Shot 2022-10-04 at 13.59.45 PM

• Selecteer de filialen waaraan je het ingredient wilt koppelen en op klik op "Voeg toe".

Screen Shot 2022-10-04 at 14.04.29 PM

De ingrediënten zijn nu zichtbaar voor deze filialen.