Recepten exporteren en afdrukken

Apicbase bevat veel interessante informatie over je recepten zoals de bereidingsstappen, het kostenoverzicht, de allergenen & voedingsinfo, en meer. Je kan hier eenvoudig een export van maken om ze in de keuken te gebruiken of te delen met anderen.

Ga naar het recept waarvan je de informatie wilt exporteren of printen. In de grijze werkbalk bovenaan zie je de knop "Exporteren". Klik hierop en er verschijnt een lijst met mogelijke export-bestanden.

EXPORT A RECIPE 2

• Microsoft Word: download een Word-bestand met de ingrediënten, bereidingsstappen, foto's en allergenen.
  • Microsoft Word (incl. halffabrikaten): Gelijkaardig aan bovenstaande export, maar in deze export vind je ook de ingrediënten voor de halffabrikante (sub-recepten) die je gebruikt.
  • Microsoft Excel: download een Excel bestand met de ingrediënten, kosten per portie, subrecepten, bereidingsstappen en allergenen.
  • Foodcost document: print de kostenstaat uit of sla deze op; dit betreft de gegevens onder het tabblad "Financieel".
  • Bereidingsdocument: print de bereidingsstappen uit of sla ze op; dit betreft de gegevens onder het tabblad "Algemeen".
  • Allergenen & Voedingswaarden: print de informatie over allergenen en voedingswaarde uit of sla deze op; dit betreft de gegevens onder het tabblad "Allergenen & voedingsstoffen".

Klik op "Foodcost document". Er verschijnt een popup met de afdruk die je wilt maken. Wanneer de afdruk klaar is, wordt een nieuw tabblad geopend met een popup om de afdruk op te slaan als PDF-bestand of om deze direct af te drukken (deze popup kan variëren, afhankelijk van de instellingen van uw computer). Als de popup niet verschijnt, controleer dan in de URL-balk of uw browser popups van apicbase.com blokkeert.

foodcost