Je Simphony POS linken aan Apicbase

Dit artikel toont de stappen om je Simphony POS te koppelen aan Apicbase.

Om deze integratie te kunnen gebruiken, moet je beschikken over Simphony versie 19.2 of hoger en de 'Reporting & Analytics' versie van 20.1 (uitgebracht in juni 2021) of hoger.

Klik op Instellingen en kies filiaal-instellingen. Klik dan op "filiaal-instellingen bewerken" voor het filiaal waar je jouw kassa aan wil koppelen.

simphony 1

Kies in het tabblad Integraties Simphony als je EPOS leverancier. Vul de gevraagde credentials in.

simphony 2

Zodra dit is voltooid, klik je op "opslaan".

Je Simphony kassa is nu verbonden met Apicbase.