Je Lightspeed K-series (iKentoo) POS koppelen aan Apicbase

Dit artikel toont je hoe je je Lightspeed K-series (iKentoo) kassa kan koppelen aan je Apicbase bibliotheek.

Ga eerst naar de outlet-instellingen van de outlet die je wilt aansluiten op je kassa. Klik daar op "Filiaal-instellingen bewerken" en op het tabblad op "Integraties".

APICBASE POS LINK iKENTOO1
Kies in het tabblad Integraties voor iKentoo als uw EPOS-leverancier. Klik vervolgens op de knop "Link Account".

APICBASE POS LINK iKENTOO2
Er verschijnt een inlogpagina van iKentoo. Voer hier je e-mail en wachtwoord in en klik op "Login".

APICBASE LINK POS iKENTOO-2

Je account is nu gekoppeld.

Kies tenslotte nog de juiste bedrijfslocatie die overeenkomt met de vestiging in Apicbase.

APICBASE POS LINK IKENTOO 4