Hoe transfer ik een voorraadartikel van het één filiaal naar het ander?

Als je meerdere filialen hebt, worden voorraadartikelen soms van het ene naar het andere filiaal gebracht. Om de voorraad in Apicbase correct te houden, registreer je gemakkelijk dit soort transfers.

• Klik op "Transfer" in de module "Voorraad".
  • Selecteer het filiaal waaruit je voorraadartikel wil verplaatsen. Je komt dan op een overzicht met alle transfers die in het verleden hebben plaatsgevonden. Als je klikt op de knop APICABSE DETAIL-1, zie je de details van deze transfer.
  • Klik op "Nieuwe transfer" om een nieuwe transfer te registreren.

Schermafbeelding 2020-08-14 om 14.02.21

TRANSFER 2

• Selecteer het filiaal waarnaar je dit voorraadartikel wil overdragen. Hier kan je ook de datum en het uur van de transfer aanpassen.
    • Vul de naam van het artikel in, de hoeveelheid en eventueel opmerkingen.
    • Klik op "Toevoegen".
  • Herhaal dit voor elk voorraadartikel dat je wil overbrengen naar een ander filiaal.
  • Door op de knop "Verwijderen" te klikken, kan je een artikel verwijderen uit de lijst.
  • Klik op "Opslaan" om de overdracht af te ronden.
    • "Annuleren": Ga terug naar het overzicht en annuleer het hele transfer evenement.
    • "Reset": Verwijder de items in dit evenement en begin opnieuw.

APICBASE STOCK TRANSFER 2

Er verschijnt een popup: klik op "Ok" als je dit evenement wil afronden en opslaan. Je ziet het
het geregistreerde transferevenement nu in het overzicht. De vorraadartikelen werden overgedragen naar de voorraad van het ander filiaal.

APICBASE STOCK TRANSFER 3

💡Tip: Net als bij het registreren van bestellingen is het belangrijk dat alle transfers die daadwerkelijk hebben geregistreerd werden voor er een voorraadtelling plaatsvindt. Anders zal de voorraad in Apicbase niet correct zijn.