1. Support Website
  2. Product Ontwikkeling

Hoe prijzen te verbergen van de bestellingen die naar leveranciers worden verzonden

Om prijsconflicten met leveranciers te vermijden, kan je prijzen in de orders verbergen voor alle leveranciers bij het versturen van bestellingen via e-mail (behalve geïntegreerde leveranciers).

Hoe verberg ik de prijzen voor leveranciers?

1. Ga naar bibliotheek instellingen
  2. Blijf in "Algemene instellingen" - zoek naar "Inkoop"
Klik op het vakje "Verberg prijzen op de bestel emails"

Standaard kan je nog steeds alle prijzen zien bij het aanmaken van de bestelling:

Wanneer deze instelling is ingeschakeld ( vakje is aangevinkt), zal de bestelpagina die naar een leverancier wordt gemaild, geen prijskolom of prijsinformatie meer tonen voor die bibliotheek.

Natuurlijk zal de export naar csv of Excel ook geen prijsinformatie bevatten wanneer de instelling om prijzen te tonen is uitgeschakeld.