Hoe menu's toe te wijzen aan verkooppunten.

Net als bij recepten en ingrediënten kun je menu's aan verkooppunten toewijzen. Hierdoor kunnen de gebruikers van verkooppunten alleen de menu's zien die ze nodig hebben.

1. Selecteer "Producten" in het bovenste menu en klik op "Menu's".
  2. Klik op de titel van het menu dat je aan een of meer verkooppunten wilt toewijzen.
  3. Klik op "Bewerken" om naar de bewerkingsmodus te gaan.
  4. Selecteer de "Filiaal" tab en vink de checkboxen aan voor de filialen die je wilt toewijzen aan.
  5. Klik op Opslaan.

Het menu is nu toegewezen aan de filialen die je hebt geselecteerd. De gebruikers van de filialen kunnen dit menu nu zien. Dit bekent ook dat de recepten in het menu en de ingrediënten die hiervoor gebruikt worden ook aan deze filialen worden toegewezen.

Als je meer wilt leren over het linken van recepten, lees dan dit artikel. Ingrediënten linken aan filialen leer je in dit artikel.