Hoe kan ik verwittigd worden als een voorraadtelling niet werd afgesloten?

Het is heel belangrijk dat een voorraadtelling wordt afgesloten. Anders wordt de nachtelijke synchronisatie met POS data geblokkeerd. In dit artikel leer je hoe je kan instellen dat Apicbase een verwittiging per mail stuurt als dit gebeurt.

De verwittiging is heel eenvoudig in te stellen. Ga naar "Uw profiel" door op het instellingen icoontje in de rechterbovenhoek te klikken.

APICBASE VERWITTIGING 1

Helemaal onderaan uw profielpagina vindt u "E-mailvoorkeuren". Bij "Open count events notice" van u het selectievakje aanvinken.

APICBASE verwittiging 2

U zal nu elke keer een verwittiging per email krijgen als er een POS data geblokkeerd wordt doordat er een telling niet werd afgesloten. De email wordt verstuurd naar het adres dat u bovenaan uw profiel hebt ingesteld onder "Contact email".