Hoe kan ik mijn Apicbase Studio-account opnieuw instellen?

Als je een Apicbase studio met ingebouwde camera gebruikt, heb je een aparte account om de studio met de Apicbase-bibliotheek te verbinden. Dit artikel toont hoe je het wachtwoord voor de Studio-account opnieuw kunt instellen.

Als je een Apicbase-studio hebt die geen ingebouwde camera heeft, maar waar je jouw eigen toestel gebruikt om foto's te nemen, kan je jouw wachtwoord opnieuw instellen in de inlogpagina zoals bij elk gebruikersprofiel.

Het studio account is niet hetzelfde als je gebruikersaccount waarmee je inlogt op de Apicbase software. De studio-account moet worden gebruikt om de studio te verbinden met je Apicase-bibliotheek waar je de foto's die je hebt genomen kunt bekijken. Als je meer wilt weten over het verbinden van jouw studio, bekijk dan onze video's hier

Volg deze stappen om het wachtwoord voor de studio-account opnieuw in te stellen:
  • Klik op het instellingenwiel en klik op "Bibliotheek gebruikers" of "Filiaal gebruikers".

Apicbase_reset_studio_password1
  • In de rechterbovenhoek klikt je op de knop met de tekst "Studio Gebruikers".

Apicbase_reset_studio_password2
  • Hier krijg je een overzicht van de Studio-accounts die aan deze bibliotheek zijn gekoppeld. In de meeste gevallen zal er slechts één Studio-account per bibliotheek zijn.

Apicbase_reset_studio_password3
  • Klik op "Reset Password" en je krijgt de volgende popup.

Apicbase_reset_studio_password4
  • Je ontvangt een e-mail op het adres dat gekoppeld is aan de account die je gebruikt in de software met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.