Hoe kan ik foto's uploaden naar mijn Apicbase bibliotheek?

Wanneer je een APIC-studio hebt, kun je foto's maken en deze meteen uploaden. Je kunt echter ook andere foto's uploaden naar je Apicbase bibliotheek. Lees dit artikel om te leren hoe.

Om foto's te uploaden naar Apicbase volg je deze stappen:

1. Klik op "Media" in het menu bovenaan je browser en kies voor "Externe foto's". De "Externe foto's" zijn foto's in Apicbase die niet met de Apicbase Studio zijn gemaakt.
    Klik op "Foto's toevoegen" in de grijze werkbalk bovenaan.

Apicbase Upload pictures 1-1
  2. Je krijgt een scherm waar je foto's kunt slepen en om ze te uploaden, of klik op "hier te selecteren" op je apparaat.

Apicbase Upload Pictures 2
  3. Als je de foto's hebt geüpload, zie je ze onderaan de pagina. Klik op de foto om deze te bewerken zoals elke andere foto in Apicbase. Je kunt ze nu toevoegen bij het bewerken van ingrediënten, recepten en menu's.

Apicbase Upload picture 3