Hoe kan ik de verkoopgegevens van een bepaald recept controleren?

In de module verkoopanalyse kan je een diepgaande verkoopanalyse uitvoeren. Het is ook mogelijk om snel de verkoopgegevens van een bepaald recept te controleren in de detailweergave van het recept.

Selecteer het recept waarvan je de verkoopgegevens wilt controleren in de receptenlijst door te klikken op "Producten" > "Recepten". Wanneer je op de pagina met receptengegevens bent, selecteert je het tabblad "Financieel". Hier vindt je:

• De PLU van uw POS waar dit recept aan gekoppeld is. (000-DEMO-Salmon Salad in dit geval)
  • Hoeveel porties van dit recept werden de dag voordien verkocht en welke inkomsten dit opleverde.
  • Hoeveel porties van dit recept zijn er in de afgelopen 7 dagen verkocht en welke omzet heeft dit opgeleverd.

Screen Shot 2022-10-04 at 11.26.01 AM

Scroll naar benden tot je aan 'Verkoopsgegevens per filiaal' komt.

Screen Shot 2022-10-04 at 11.28.13 AM