Hoe installeer ik de barcodescanner-app?

De barcodescanner-app is beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers. Volg de onderstaande stappen om de app te installeren.

Installeer de app

Om de app te installeren, scan je onderstaande QR-code met je telefoon. Je hebt de keuze uit de Play Store (Android) of de App Store (iOS). Kies de juiste optie en klik op installeren. De app zal dan op jouw telefoon worden gedownload.

QR code barcode scanner app

Als je dit artikel op je telefoon leest, dan kan je op de volgende links klikken om de app te installeren:

- App Store (iOS)
- Play Store (Android)

Inloggen op de app

Eenmaal geïnstalleerd, log je in met je Apicbase gegevens.

barcode scanner app sign in and login in

Je bent nu klaar om de applicatie te gebruiken.