1. Support Website
  2. Product Ontwikkeling

Hoe een overzicht geven van Imports in Apicbase?

Er kunnen veel geïmporteerde Excel-sheets zijn in de productmodule die waarschijnlijk werden geüpload naar Apicbase. Nu kan deze import worden beheerd en bekeken per type (ingrediënt, recept, pakket, vertaalnaam).

De juiste lijst met geïmporteerde producten vinden:

1. Ga naar instellingen
  2. klik op Imports - een nieuw tabblad zal laden en de lijst van "producten" en een verdwaalde lijst van "anderen" zal zichtbaar zijn
  3. Kies de lijst van importen die u wilt zien
  4. Laten we zeggen dat we de lijst van geïmporteerde ingrediënten willen zien.
  5. Een lijst met alleen geïmporteerde ingrediënten zou moeten verschijnen - zoals hieronder getoond

Als u meer wilt weten over import dan zijn de volgende artikelen wellicht interessant voor u:

Ingrediënten importeren via Excel

Pakketten en prijzen importeren