Hoe genereer ik een allergenenkaart voor mijn menu's?

Restaurants hebben steeds een duidelijk overzicht nodig van de allergenen in ingrediënten, recepten en menu's. Met Apicbase kan je eenvoudig een allergenenkaart genereren voor elk item op je menukaart.

Volg de onderstaande stappen:

• Maak een menu aan met je recepten. Klik hier om te leren hoe een menu te maken. Als je al een menu hebt met alle recepten in, ga dan meteen naar de volgende stap.
  • Klik op je menu om naar het menuoverzicht te gaan. Klik vervolgens op de knop "Exporteren" en vervolgens op "Allergenenlijst" in de grijze bovenste werkbalk.

Apicbase Allergen List 1

• Er verschijnt een popup die je vraagt een taal te kiezen voor de export. Kies de juiste taal en klik op "Exporteren".
  • Je allergenenkaart wordt nu gedownload in een Word-document, klaar om op te slaan en af te drukken.
  • Je vindt het document in de downloads op je computer.
    OF: Je vindt het document ook onder "Exports", waar je het kan downloaden.

ALLERGEN EXPORT 2