Een afbeelding uit je bibliotheek downloaden in verschillende formaten

Je kan alle foto's in je APIC Media Bibliotheek in verschillende formaten downloaden. Volg de stappen in dit artikel om te ontdekken hoe.

• Ga naar de afbeelding die je wilt downloaden uit je bibliotheek.
  • Klik op de knop "Download" in de werkbalk en selecteer "Afbeelding".
    download image 1
  • Er opent een pop-up waar je de instellingen van de afbeelding kan aanduiden: grootte, DPI en bestandstype.
    • Grootte: kies tussen groot, medium en klein.
      download image 2
    • DPI: kies de DPI (Dots Per Inch) op basis van waarvoor je je afbeelding wilt gebruiken. Voor web raden we 72 dpi aan, voor print 300dpi.
      download image 3
    • Bestandstype: je afbeelding kan een JPEG, PNG of TIFF bestand zijn.
      download image 4

• Klik op download en je afbeelding wordt automatisch gedownload.
    download image 5