Deel fotoalbums per e-mail

Deel recepten en menu's door een link naar de ontvanger te e-mailen. Klik hier om er meer over te weten te komen. Deel recepten en menu's via e-mail. Klik hier om te lezen hoe.

Deel een fotoalbum

• Ga naar het album dat je wilt delen en klik erop.
  • In de werkbalk bovenaan zie je een "Share"-knop en klik je vervolgens op "Share by email".
    ALBUM SHARING 1

• Er verschijnt dan een pop-up waar je de e-mail van de ontvanger moet invoeren.
  • Hij/zij zal de link ontvangen die in een e-mail wordt getoond. De eerste keer dat je iets deelt, zie je de link die wordt gedeeld niet. Nadat je je e-mail hebt verzonden, kun je de link ook bekijken, met de lijst van de personen die de link hebben ontvangen.
    ALBUM SHARING 2
  • Optioneel: voeg een bericht toe aan de persoon naar wie je de link stuurt.
  • Klik op "Instellingen", als je de opties voor de ontvanger wilt wijzigen. Klik op 'instellingen opslaan' als je klaar bent.
    SHARE IMAGE 3
  • Klik vervolgens op "Verzenden".
  • De ontvanger kan de inhoud zien waarna je op de link klinkt. Je kan bepalen wat wel/niet zichtbaar is. Als je de inhoud niet meer wilt delen, kun je bepaalde afbeeldingen uit het album verwijderen of de link volledig verwijderen.