Deel een fotoalbum op apicbase.com

Apicbase biedt een inspiratiepagina waar je je creaties kan delen als extra social media tool. Een album publiekelijk delen op apicbase.com kan direct vanuit het album raster of vanaf de detailpagina van het album.

Volg de onderstaande stappen om je foto's vanuit Apicbase te delen op de inspiratiepagina:

a) Deel je album vanaf het albumrooster

Ga naar "Media" en selecteer "Fotoalbums". Klik op "Delen" onder het album dat je wilt delen. In een pop-up wordt je gevraagd om het delen van het album te bevestigen. Klik op "Annuleren" om het album privé te houden, of klik op "OK" om het album te delen op de inspiratiepagina

ALBUM SHARE 1

b) Deel je album vanaf de detailpagina van het album

Ga naar "Media" en selecteer "Fotoalbums". Klik op het album dat je wilt delen.
Klik in de detailpagina van het album op de knop "Delen" in de bovenbalk.
In een pop-up wordt je gevraagd om het delen van het album te bevestigen. Klik op "Annuleren" om het album privé te houden, of klik op "OK" om het album te delen op de inspiratiepagina

ALBUM SHARE 2