Hoe maak ik een allergenenkaart via QR-code?

Het delen van allergene informatie met je klanten is makkelijker dan ooit met Apicbase. Dit artikel laat je zien hoe je een QR code kunt gebruiken om dit te doen.

Je allergenenkaart kan eenvoudig worden gegenereerd in een Word-bestand op menuniveau (Klik hier voor meer informatie), maar je kunt ook een QR-code maken die aan je digitale menukaart wordt gekoppeld en de allergenen per gerecht tonen.

Volg de onderstaande stappen:

• Er verschijnt een pop-up met de QR-code. Onderaan de popup kun je op "Instellingen" klikken om te selecteren welke items je in het digitale menu wilt laten zien.

Apicbase Share QR 2
  • Je kunt  in de instellingen kiezen welke informatie je weergeeft door de vakjes aan te vinken. Klik vervolgens op "instellingen opslaan".

Apicbase Share QR 3
  • Kopieer gewoon de QR-code en je klant kan je digitale menu bekijken!