Studio software update

Bekijk dit artikel om te leren hoe je de software van Studio kunt updaten.

De studio wordt regelmatig geüpdatet door middel van draadloze updates. Je studio zal automatisch controleren op een nieuwe update elke keer dat hij stand-by gaat. Als er een update beschikbaar is, wordt deze automatisch op de achtergrond gedownload en krijg je een melding op het scherm (zie onderstaande afbeelding) wanneer de update klaar is om te installeren. Tik op het scherm en volg de instructies. Dat is het. Je studio is up-to-date