Hoe verwijder je een applicatie van derden uit je bibliotheek?

Dit artikel toont hoe je de toegang kan intrekken voor een applicatie van derden, zodat ze niet langer toegang hebben tot je Apicbase bibliotheek

Wanneer je dit doet, verliest de partner applicatie de toegang tot jouw bibliotheek en zal ze niet langer toegang hebben tot jouw gegevens via de Apicbase API. Zorg ervoor dat je deze actie alleen uitvoert als toegang niet langer nodig is. Als dit wordt gedaan voor een actieve integratie, zullen ze worden geblokkeerd uit je bibliotheek totdat de toegang wordt hersteld.

Als deze toegang op een bepaald moment moet worden hersteld, moet je de applicatie weer toevoegen aan je bibliotheek en nieuwe identificatiegegevens genereren.

Volg deze stappen om de toegang voor een toepassing in te trekken:

1. Klik op het tandwielpictogram rechtsboven en navigeer naar Bibliotheekinstellingen > API-instellingen.
  2. Zoek de toepassing van de partner in de lijst van verbonden toepassingen.
  3. Klik op Toegang intrekken:
    Screen Shot 2021-09-22 at 16.55.30