Hoe link je Planday met Apicbase

In dit artikel leest u hoe u uw Planday loonkostengegevens kunt importeren in Apicbases.

Instellingen in Planday:

1. Navigeer naar "Instellingen".
  2. Klik op de tegel "Integraties" of op het item "Overzicht integraties" in het linkermenu.
    planday
  3. Open de Apicbase integratietegel met de knop "Verbinden".
    planday2
  4. Klik op "Generate Credentials" en geef Apicbase toegang tot uw Planday-gegevens.
  5. Open de Apicbase-tegel opnieuw. U hebt nu API-referenties gegenereerd (client-ID en token) die u in een latere stap in Apicbase moet invoeren.

Log in op uw Apicbase-account om de installatie voort te zetten.
    planday3

Instellingen in Apicbase:

1. Om de integratie te activeren ga je naar "Instellingen" --> "Filiaal instellingen"
  2. Kies een filiaal waar je de integratie voor wil activeren.
  3. Klik dan bij dit filiaal op "Filiaal Instellingen Bewerken"Screen Shot 2022-10-26 at 12.32.55 PM
  4. Ga dan naar het "Integratie" tabblad
  5. Nu kan je bij de HR integratie kiezen voor PlandayScreen Shot 2022-10-26 at 12.33.09 PM
  6. Nu vul je de "App ID" en "Token" in die je hebt gekregen in Planday
  7. Druk dan op "Afdelingen ophalen" en selecteer de afdeling dat overeen komt met dit filiaal
  8. Na je al deze stappen hebt druk je op "Opslaan"
  9. Je kan nu de data bekijken in het oude verkoops dashboard in Apicbase.
  10. Klik op 'Arbeidskosten importeren' om de gegevens te importeren.
    image__4_