Hoe kan ik meerdere ingrediënten "tot par" bestellen?

Bestellen kan heel tijdrovend zijn. Maar niet als u Apicbase en zijn par-functionaliteit gebruikt. Het is nu mogelijk om al uw artikelen die onder de maat zijn, op te vullen met slechts twee klikken.

Voordat u verder gaat, is het belangrijk dat u weet wat par levels zijn en hoe u ze kunt instellen. Leer hier meer over door dit artikel te lezen.

Als u par-niveaus hebt ingesteld voor uw voorraadartikelen, kunt u nu bestellingen aanmaken die uw voorraad onmiddellijk zullen aanvullen tot het gewenste par-niveau.
Om dit te doen, maakt u een nieuwe bestelling aan en selecteert u de bestellijst of de leverancier bij wie u wilt bestellen.

Schermafbeelding 2021-11-24 om 15.14.35

In het bovenstaande voorbeeld is de hoofdleverancier van dranken geselecteerd. De par hoeveelheid voor alle dranken is ingesteld op '10', wat betekent dat mijn gewenste voorraadniveau 10 kratten is van elke geserveerde drank.

Als u nu al deze artikelen tot het par niveau wilt bestellen, in één keer, zonder op alle individuele 'to par' knoppen te hoeven klikken, klik dan op 'Meer' en vervolgens op 'Bestel alles tot par'.

Schermafbeelding 2021-11-24 om 15.02.52

Er verschijnt een pop-up die u informeert over het aantal artikelen dat wordt besteld. Als u bij meerdere leveranciers bestelt, worden deze ook allemaal vermeld. Klik op 'Bevestigen'.

Schermafbeelding 2021-11-24 om 15.04.44

Zoals u in de schermafbeelding hieronder ziet, zijn de te bestellen hoeveelheden nu gevuld, bepaald door het verschil tussen uw huidige voorraadniveau en het ingestelde par-niveau. Deze artikelen zijn nu toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schermafbeelding 2021-11-24 om 15.14.49

Tip: Als u een zeer uitgebreide ingrediëntenlijst hebt, gebruikt u deze functionaliteit best enkel op een bestellijst of een selectie van leveranciers, niet op uw volledige bestellijst. Apicbase vult slechts tot 200 artikelen aan.

Let op: Als je 2 verpakkingen hebt onder 1 ingrediënt, bijvoorbeeld een blik en een krat van hetzelfde ingrediënt, zorg er dan voor dat je alleen je par levels toevoegt aan de krat. Als u par levels toevoegt aan beide items in de tak, zal Apicbase beide items tot par bestellen.

Let op: Houd er rekening mee dat deze bestelling wordt bepaald op basis van uw theoretische voorraadniveaus, die fouten kunnen bevatten. Wij raden u aan de bestelling altijd door te nemen en deze nooit ongecontroleerd aan uw leverancier door te geven.