Hoe kan ik een ingrediënt klonen?

In Apicbase kun je eenvoudig ingrediënten klonen, zodat je geen twee keer informatie dezelfde informatie hoeft in te vullen.

Om een ingrediënt te kopiëren, zoek je het ingrediënt op door op "Producten" > "Ingrediënten" te klikken en selecteer je het ingrediënt in de lijst. Je wordt doorverwezen naar de detailpagina van het ingrediënt. Klik hier op de "Kopieer" knop bovenaan. Daar kun je selecteren:

• "Kopie maken": Als je een kopie wil maken in de Apicbase bibliotheek waarin je werkt (Aanbevolen)
  • "Kopiëren naar andere bibliotheek": Hiermee maak je een kopie in een andere bibliotheek. Dit is alleen mogelijk als je in meer dan één Apicbase bibliotheek werkt.

Screen Shot 2022-10-04 at 11.50.45 AM

Als je een kloon maakt, krijg je een popup waarin je de naam van de kopie kan invullen. Klik daarna op "Opslaan".
Screen Shot 2022-10-04 at 11.51.59 AM

Door op de "Edit" knop te klikken kan je de informatie aanpassen. Screen Shot 2022-10-04 at 11.53.13 AM