Hoe herstel je de toegang tot een applicatie van derden?

Dit artikel laat zien hoe je een set verloren tokens kunt herstellen voor een applicatie van derden die is verbonden met je bibliotheek.

Het is niet mogelijk om een bestaande set tokens voor een toepassing van een derde partij op te vragen. Als een partner de toegang tot uw bibliotheek is kwijtgeraakt en deze moet herstellen, moet een nieuwe set tokens worden gegenereerd. Volg deze stappen om de verloren set tokens te vernietigen en een nieuwe aan te maken:

1. Klik op het tandwielpictogram rechtsboven en navigeer naar Bibliotheekinstellingen > API-instellingen.
  2. Zoek de toepassing van de partner in de lijst van verbonden toepassingen.
  3. Klik op Beheren:
    Screen Shot 2021-09-22 at 17.20.56
  4. Zoek het verloren token in de lijst van bestaande tokens onder Toegang beheren, en klik op Intrekken:
    Screen Shot 2021-09-22 at 17.21.25
  5. Onder Creëer token, selecteer dezelfde scopes als het ingetrokken token en geef het een vergelijkbare naam.
  6. Klik op Aanmaken
  7. Een nieuwe set tokens zal worden gepresenteerd. Kopieer de gemarkeerde tokens en stuur ze naar de derde partij die de toepassing beheert. Zij zullen deze gegevens gebruiken om verbinding te maken met jouw Apicbase-bibliotheek. Je moet beide tokens kopiëren:
    Screen Shot 2021-09-22 at 17.22.20

Zorg ervoor dat je het juiste token intrekt! Het verkeerde token intrekken kan een applicatie uit jouw bibliotheek blokkeren en de integratie in gevaar brengen totdat de toegang hersteld is!