Hoe gebruik je de filters tijdens een voorraadtelling?

Toon getelde gerelateerde items van andere deeltellingen in uw huidige telling.

Ga naar "Voorraad" en selecteer "Tel". Selecteer een filiaal waar een telling aan de gang is. Klik dan op “Inventarisatie voortzetten".

Apicbase_Invetory_ContinueCountEvent

Selecteer nu de deeltelling die u wilt voortzetten of begin een nieuwe deeltelling.

Apicbase_Inventory_PartiaCount

In de telling, vindt u de filter “Filters Telling". Er zijn 4 verschillende filters waaruit je kunt kiezen:

• "Geteld met iedere deeltelling": Dit toont alle items die zijn geteld in een deeltelling, inclusief uw eigen deeltelling.

Apicbas_Inventory_AnyPartialCount

• "Getelde en gerelateerde items in in deze deeltelling": Nu zal het gerelateerde items tonen aan de getelde items in deze deeltelling.

Apicbase_Inventory_RelatedToCount

• "Getelde en gerelateerde items in in alle deeltellingen": Je krijgt alle getelde items van andere deeltellingen te zien. Ook worden alle items getoond die gerelateerd zijn aan de getelde items in de deeltellingen.

Apicbase_Inventory_ShowAllCounted

Dit kan handig zijn om te controleren of verwante items van een andere telling al geteld zijn. Zodat je het ingrediënt niet twee keer telt.

• "Geteld met deze deeltelling": Nu zie je alle items die geteld zijn in deze gedeeltelijke telling.

Apicbase_Inventory_AllThisCount