Hoe exporteer je een lijst van de voedingswaarden & allergenen van een menu?

Dit artikel helpt je bij het exporteren van een lijst met voedingswaarden en allergenen van een menu. Deze export toont alle voedingswaarden en allergenen van de recepten die in het menu staan.

Als je nog niet weet hoe je een menu moet maken, kan je best eerst dit artikel lezen.

Het is best om ook even volgende artikels te lezen als je nog geen voedingswaarden & allergenen hebt toegevoegd aan je ingrediënten en recepten:

Je kan de export vinden door te gaan naar "Producten">"Menu's"

Apicbase_Dashboard_Menus

Selecteer de menu waar je de data van wil exporteren.

Apicbase_Select_Menu2

Als je in het overzicht van de menu bent, klik je rechts bovenaan op de "Export" knop. Daarna druk je op de knop "Full Recipe Nutrition Export".

Apicbase_Export_nutritions

Er zal een pop up komen dat het bestand is geëxporteerd, klik op "Ga naar export". Op deze pagina zal je bovenaan de lijst je export vinden.

Apicbase_ExportPage_Download