1. Support Website
  2. APIC Studio
  3. Aan de slag met de APIC Studio

Het aanzetten van de APIC Studio

Om de APIC Studio te gebruiken, sluit je de voedingsadapter aan op de achterkant van je Apic Studio en steekt u deze in het stopcontact. Zet de Apic Studio aan door op de On/Off knop aan de voorkant van de Apic Studio te drukken. De Studio start op. Tijdens het opstartproces is het mogelijk dat je een paar lichtflitsen ziet. Dit is volkomen normaal. Wacht tot de Touch Interface verschijnt.

Hier kan je enkele video's zien die laten zien hoe je de studio installeert.

De eerste keer dat je de studio aanzet kan het zijn dat de batterij eerst moet opladen. Laat het toestel aanstaan en in het stopcontact. Dit kan tot enkele uren duren, maar is éénmalig.