De lichten van de studio gaan niet aan als ik voor het eerst de studio aan zet

In zeldzame gevallen detecteert de camera de ingebouwde LED-lampjes niet. Lees dit artikel om dit te herstellen.

Om het probleem op te lossen, doe je het volgende:

• Tik op de standaard Android thuisknop aan de rechterkant van je scherm. Om de Camera App te verlaten.
  • Tik nogmaals op de Android homeknop en houd deze vast, totdat er een reeks kleine vensters van de app verschijnt.
  • Veeg alle geopende app-vensters omhoog, zodat de geopende apps stoppen.
  • Tik nogmaals op de standaard Android thuisknop
  • Start de Camera App opnieuw door op het startscherm op 'start' te tikken.
  • De lampjes zouden nu moeten gaan werken.

Als deze fix in zeldzame gevallen niet werkt: zet de studio helemaal uit en zet hem na 10 seconden weer aan.