Zoek & filter je foto's

Als je een Apic Studio hebt, staan er heel veel foto's in je biblitoheek. Om je te helpen je foto's gemakkelijker te vinden, hebben we een "Zoek&filter" functie toegevoegd.

Volg de onderstaande stappen om je foto's gemakkelijker te vinden op basis van hun tags, namen of de datum waarop ze zijn gemaakt.

Als je de lijst met "Studio Foto's" of "Externe Foto's" opent, zie je de sectie zoeken & filteren aan de linkerkant.

Apicbase Filter

In de zijkolom kun je kiezen om op een naam/label/... te zoeken, te filteren op datum (specifieke data/maanden/jaren) of te filteren op de gebruiker die de foto heeft geüpload.

Apicbase filter photos 2

Deze functie is uitgebreid tot overal in de software waar je een foto kunt toevoegen, bijvoorbeeld bij het maken van een nieuw fotoalbum of bij het toevoegen aan een recept/schotel/menu/....