Wat is het verschil tussen de interface en de content taal in Apicbase?

Apicbase heeft veel mogelijkheden om gebruikers in hun moedertaal te laten werken. Dit artikel geeft een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Er zijn twee hoofdtaalinstellingen:
Interface taal: Dit is de taal die je kunt instellen voor de interface van de Apicbase software. De pagina's van de software worden in deze taal vertaald. Op dit moment kun je kiezen tussen:
  • Český
  • Duits
  • Engels (UK)
  • Engels (VS)
  • Español
  • Frans
  • Magyar
  • Nederland
  • suomi
  • svenska

Taal van de inhoud: Dit zijn de talen die je kunt kiezen voor de inhoud van je bibliotheek (ingrediënten en recepten). Lees meer over het instellen van de vertaaltalen in dit artikel.
Je kunt beide talen instellen in je profiel. Ga hiervoor naar het instellingenwiel en selecteer "Uw profiel".

lang1

In het vertaalpaneel kun je zowel de interface als de taal van de inhoud selecteren.

lang2

Als je wilt lezen over het toevoegen van vertalingen voor ingrediënten, lees dan dit artikel. Meer informatie over het toevoegen van de vertaling van recepten vind je hier.