Voorkom het bestellen bij verkeerde leveranciers: geef per filiaal de juiste leveranciers aan

Om te voorkomen dat filialen bij verkeerde leveranciers bestellen, kan je in Apicbase aangeven bij welke leveranciers ze moeten bestellen. In dit artikel leggen we uit hoe.

• Ga eerst naar de Filiaal-instellingen.
    procurement1
  • Selecteer "Filaal instellingen bewerken" in het juiste filiaal.
    procurement2
  • Er wordt een nieuw venster geopend. Selecteer het tabblad "Inkoop". Hier kan je de leveranciers voor dit filiaal selecteren.
    procurement3
  • Klik op "Opslaan", "Opslaan en (...verdergaan met bewerken, ...naar uitlaatrooster gaan)".
  • De leveranciers worden nu automatisch getoond bij het aanmaken van een inkooporder. Je zal nu enkel de items zien van de geselecteerde leveranciers wanneer je een bestelling maakt voor dat filiaal.
    Lees in dit artikel na hoe je een bestelling aanmaakt in Apicbase.
    procurement4