Hoe ga ik verder met het plaatsen van een onvoltooide bestelling?

Ga naar dit artikel om te leren hoe je een bestelling bij een leverancier kan plaatsen in Apicbase.

Volg de onderstaande stappen om een onvoltooide bestelling voort te zetten:

• Ga naar "Inkoop" > "Alle concepten" > Kies het juiste filiaal.

Schermafbeelding 2020-08-06 om 14.49.40

• Hier zie je 3 tabbladen. Het eerste tabblad "Nog niet besteld" geeft een overzicht van de onvoltooide bestellingen.

Schermafbeelding 2019-11-20 om 17.14.08

• Als je klikt op de naam van de leverancier of de persoon die de bestelling heeft opgemaakt, verschijnt er in de rechterkolom een overzicht van de desbetreffende bestelling.
  • Door op "Doorgaan" te klikken kom je terug op de "Order aanmaken"-pagina terecht. Daar kan je de bestelling nog aanpassen voordat je deze naar de leverancier stuurt.