Hoe ga ik verder met het plaatsen van een onvoltooide bestelling?

Dit artikel bespreekt het concept van een doorlopende onafgeronde bestelling. Een onvoltooide order is een lopende transactie die moet worden voltooid, waarbij het lijkt alsof de order niet volledig is verwerkt of afgerond.

Ga naar dit artikel om te leren hoe je een bestelling bij een leverancier kan plaatsen in Apicbase.

Volg de onderstaande stappen om door te gaan met een onafgemaakte bestelling:

• Ga naar "Inkoop" > "Alle concepten" >

1-May-31-2023-03-28-35-9983-PM

• Kies de optie Outlet om door te gaan met de onafgemaakte bestelling.

0-4

• Selecteer Doorgaan
    2-May-31-2023-03-31-15-6944-PM
  • Als je klikt op de naam van de leverancier of de naam van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, verschijnt er een overzicht van de bestelling in de rechterkolom.
    6-Jun-01-2023-04-52-20-5536-AM
  • Door op "Doorgaan" te klikken, zie je het overzicht van de items.
    2-Jun-01-2023-06-15-38-6718-AM
  • Om het overzicht te verbergen kunt u klikken op "Uw winkelwagen".
    7-Jun-01-2023-06-20-10-4407-AM
  • Je kunt extra artikelen toevoegen of het aantal aanpassen aan de bestelling voordat je deze naar de leverancier verzendt.
    3-Jun-01-2023-07-08-25-2228-AM

Opmerking: Controleer voordat je een bestelling verzendt het overzicht van de bestelling en controleer of alles correct is voordat je de bestelling naar de leverancier verzendt.

• Een bestelling naar de leverancier sturen. Ga naar uw winkelwagen > Controleer de leverdatum en levertijd> Bestelling e-mailen
    8-Jun-01-2023-03-43-24-7577-PM
  • Controleer het aantal en de items als alles correct is Je kunt ook opmerkingen toevoegen en bevestigen
    9-Jun-01-2023-03-47-06-0721-PM