Maak een Animatievideo in GIF of MP4

In de Apicbase kan je eenvoudig een geanimeerde video maken in GIF of MP4. Lees dit artikel om er alles over te leren.

Vergeleken met GIF-bestanden hebben MP4-bestanden een hogere kwaliteit en zijn ze een beter formaat voor het delen van je creaties op sociale media, zoals Facebook, Instagram enzovoort.

Volg de onderstaande stappen om te beginnen met het maken van je animatie:

• Ga naar Producten> Media> Album
    1-May-17-2023-04-08-03-5703-PM
  • Klik op 'Nieuw' bovenaan de pagina om een nieuw album aan te maken.

2-May-17-2023-04-08-26-8125-PM
  • Geef het album een naam en selecteer de afbeeldingen die je in je animatie wilt gebruiken en sla op.

3-May-17-2023-04-08-48-2340-PM
  • Ga naar Producten > Media > Album en selecteer het album waarvan u een geanimeerde GIF/MP4 wilt maken.

5-3
  • Selecteer Overige > Animatie/GIF/MP4

6-4

Controle:

• Vorig beeld
  • Afspelen
  • Pauze
  • Volgende beeld

Bepaal de snelheid:

• Langzamere snelheid
  • Snellere snelheid

Downloaden en opslaan in het gewenste formaat (GIF of MP4).

7-May-17-2023-04-12-49-6539-PM

U kunt de download nu delen met uw klanten en uw volgers via YouTube, Vimeo en Facebook, Bekijk de download die we in dit voorbeeld hebben gemaakt hier.

Animaties zijn beschikbaar voor afbeeldingsalbums, gerechten en receptstappen.en.