Je Lightspeed POS koppelen aan Apicbase

Dit artikel toont de stappen om je Lightspeed L-serie kassasysteem aan te sluiten aan je Apicbase bibliotheek.

Ga eerst naar de outlet-instellingen van de outlet die je wilt aansluiten op je kassa. Klik daar op "Filiaal-instellingen bewerken" en op het tabblad op "Integraties".

APICBASE POS LINK iKENTOO1

Kies nu in het tabblad Integraties voor Lightspeed als je EPOS-leverancier. Klik vervolgens op de knop "Account koppelen".

Lightspeed oauth

Een login pagina van Lightspeed verschijnt. Voer je e-mail en wachtwoord voor deze locatie in en klik op "Login".

LIGHTSPEED 3

Je Lightspeed kassa is nu gekoppeld met Apicbase.