Hoe verwijder ik een foto uit Apicbase?

Er zijn verschillende manieren om een foto uit de Media module in Apicbase te verwijderen.

Een foto direct verwijderen (rasterweegave)

• Zoek de afbeelding die je wil verwijderen en klik op de knop "Verwijderen" onder de afbeelding.

DELETE AN IMAGE 1

Een foto verwijderen in de detailpagina

• Klik op de foto die je wil verwijderen om naar de detailpagina te gaan.
  • Klik op daar op "Verwijderen" in de bovenbalk van het scherm.

delete image

Meerdere foto's tegelijk verwijderen

• Ga naar de overzichtspagina en selecteer de afbeeldingen die je wil verwijderen.
  • Klik vervolgens op "Selectie" en klik op "Verwijder uit de bibliotheek".

❗Let op: nadat je een afbeelding verwijderd hebt, is dat definitief.