Hoe stel je de taal van je Apicbase interface in?

Onze software is beschikbaar in vele talen. De standaardtaal is gebaseerd op de taal van je browser, maar je kan taal ook instellen in je profiel.

Om de taal van uw voorkeur in te stellen, ga je naar "Uw profiel".

In het vak "Vertalingen" kan je de taal selecteren die je wenst te gebruiken. Druk op opslaan.

Zo eenvoudig is het!

Belangrijk: Het wijzigen van de interfacetaal van Apicbase heeft ook een invloed op de datumnotatie:

• Als u Engels (VS) kiest, zorgt u ervoor dat uw datums in Apicbase worden geformatteerd als: MM/DD/JJJJ
  • Alle andere taalinstellingen zullen de datum opmaken als DD/MM/JJJJ