Hoe krijg ik een overzicht van mijn orders in een dashboard?

Apicbase draagt heel wat interessante gegevens over je bestellingen. Het dashboard voor leveranciers geeft je vele grafieken die je in een oogopslag de details over je bestellingen geven. Lees dit artikel om er meer over te leren.

Volg deze stappen hieronder om het leveranciers dashboard te gebruiken:
  • Om op het leveranciersdashboard te komen, klik je op "Inkoop">"Leveranciers" en klik je op "Leveranciersdashboard" in de werkbalk.
    Kies eerst datumbereik, het interval, de outlet(s) en de leverancier(s) waarvoor je de grafieken wilt zien.
  • Kies vervolgens of je de grafiek per waarde of per aantal geplaatste bestellingen wilt zien.
  • Je ziet nu de grafieken. Je kunt altijd met de muis over een blok in de grafiek gaan om het werkelijke aantal of de werkelijke waarde te zien. Je kunt ook op een categorie in de grafiek Legenda klikken om ze uit de grafiek te halen:
    • Leverde orderwaarde per leverancier: hier ziet u de verdeling van de waarde van al uw geleverde orders per leverancier in een donutdiagram.
      Procurement Dashboard Module 1
    • Maandelijks Geleverde Waarde per Leverancier: Deze staafdiagram toont u de totale waarde van geleverde orders per leverancier voor de huidige en vorige maand. In het uitklapmenu hierboven kunt u andere instellingen voor het diagram kiezen en door met de muis over de balken te bewegen krijgt u aanvullende informatie te zien.
      Procurement Dashboard Module 2

• Delivered Order Value per verkooppunt is een grafiek die u de totale Delivered Order Value per verkooppunt toont over de volledige periode die u bovenaan hebt geselecteerd.
      Procurement Dashboard Module 3

• Weekly Delivered Value per Outlet toont u een lijngrafiek die u de geleverde waarde per Outlet toont voor een geselecteerd interval.

Procurement Dashboard Module 4
    • Net als bij ons hoofddashboard kun je de grafieken verslepen om ze te ordenen zoals je wilt. Je kunt ook klikken op "Pas je dashboard aan" en kiezen welke grafieken je wilt laten zien.