Hoe kan ik recepten delen met behulp van een QR-code?

Je Apicbase bibliotheek bevat alle informatie over je recepten. Met behulp van een QR code kun je dit heel eenvoudig delen met collega's, partners, klanten... Dit artikel laat je zien hoe.

• Klik op "Producten">"Recepten" en selecteer het recept dat je wilt delen.
  • Klik op de "Delen" knop bovenaan de receptenpagina en kies voor "Delen via QR code".

Apicbase share recipes QR 1
  • De QR-code verschijnt in een popup.

Apicbase Share Recipes QR 2
  • Je kunt gewoon met de rechtermuisknop op deze afbeelding klikken en de afbeelding in een e-mail, op je website, sociale media of kopiëren waar je maar wilt.
  • Klik op de knop "Instellingen" hieronder om te kiezen wat je op de receptenpagina wilt zien.
  • Je kunt de informatie die je wenst delen op je recept door de juiste vakjes aan te vinken.

Apicabse Share Recipes QR 3

• Klik op "Instellingen opslaan" en de geselecteerde info wordt getoond wanneer iemand de QR code scant.
  • Als je de code scant, zie je deze pagina. Als je op acties klikt, kun je de pagina afdrukken

Apicbase Share Recipes QR 4

Bekijk deze artikelen als je meer wilt weten over het delen van menu's of allergenenlijsten via een QR-code.

idea Tip: Als je het aantal porties in je recept verandert, veranderen ook de benodigde hoeveelheden ingrediënten in haar QR versie van het recept.

Apicbase QR recipe 4