Hoe kan ik recepten delen met behulp van een QR-code?

Je Apicbase bibliotheek bevat alle informatie over je recepten. Met behulp van een QR code kun je dit heel eenvoudig delen met collega's, partners, klanten... Dit artikel laat je zien hoe.

• Klik op "Producten">"Recepten" en selecteer het recept dat je wilt delen.
  • Klik op de "Delen" knop bovenaan de receptenpagina en kies voor "Delen via QR code".

recipeQR
  • De QR-code verschijnt in een popup.
    QR1
  • Klik op de knop "Instellingen" hieronder om te kiezen wat u zichtbaar wilt hebben op de receptenpagina.
  • U kunt zoveel informatie over uw recept delen als u wilt door de juiste vakjes aan te vinken.
    QR2

• Klik op "Instellingen opslaan" en de geselecteerde info wordt getoond wanneer iemand de QR-code scant.
  • U kunt de afbeelding ook gewoon aanklikken en plakken in een e-mail, op uw website, sociale media, of waar u maar wilt.
  • U kunt ook gewoon op 'download' klikken om de QR-code te downloaden.
    qr3
  • Als u de code scant, ziet u deze pagina. Als u op acties klikt, kunt u de pagina afdrukken.
    qr4

Bekijk deze artikelen als je meer wilt weten over het delen van menu's of allergenenlijsten via een QR-code.

idea Tip: Als je het aantal porties in je recept verandert, veranderen ook de benodigde hoeveelheden ingrediënten in haar QR versie van het recept.

qr5