Hoe kan ik minimum aankoopbedragen instellen?

Sommige leveranciers kiezen ervoor om gebruik te maken van een minimum aankoopbedrag, om milieu- of logistieke redenen. Het is mogelijk om dit bedrag te registreren in Apicbase.

Deze functionaliteit blokkeert geen bestellingen onder het minimum aankoopbedrag dat je hebt ingesteld, de software waarschuwt je alleen dat je het minimum aankoopbedrag niet hebt bereikt.
  • Klik onder de module "Inkoop" op "Leveranciers".

Apicbase minimum purchase amount 1

• Klik vervolgens op de leverancier voor wie je een minimum aankoopbedrag wilt instellen. Selecteer "Bezorggegevens" en stel het minimumbedrag voor deze leverancier in het gemarkeerde vakje in de schermafbeelding hieronder in.

Apicbase Minimum Purchase Amount 2

Apicbase Minimum Purchase 3

• Klik op 'Opslaan'.
Als je vanaf nu een bestelling plaatst onder het minimumbedrag, krijg je de volgende waarschuwing:

Schermafbeelding 2019-12-02 om 10.09.38-1

Als je meer wilt weten over het instellen van andere leveringsdetails, klik dan hier.