Hoe kan ik geselecteerde menu's in bulk bewerken?

Dit artikel toont hoe u in Apicbase verschillende menu's kunt selecteren en hun details, zoals de periode van activiteit, in bulk kunt bewerken.

1. Om meerdere recepten tegelijk te kunnen bewerken, moeten we ze eerst selecteren. Ga naar "Producten" > Menu's.

Nieuw artikel

Zorg ervoor dat uw weergave is ingesteld op "List View" in de rechterbovenhoek. Als dit niet het geval is, zult u niet in staat zijn om meerdere menu's te selecteren.

2. Zodra u meerdere menu's hebt geselecteerd met behulp van de selectievakjes aan de linkerkant van het scherm, gaat u naar "Selectie" > "Geselecteerde items bewerken".

Blabla

3. Er verschijnt een venster. Hiermee kunt u de volgende zaken bewerken:

• Activiteit Periode
  • Tijdstip van serveren
  • Omschrijving
  • Klant

4. Als u klaar bent met bewerken, kunt u uw wijzigingen opslaan door de knop "Bewerken" te selecteren.