Hoe kan ik controleren of een gebruiker voor de laatste keer is ingelogd in Apicbase?

Soms wil je kunnen zien wanneer een gebruiker voor het laatst in t Apicbase heeft gewerkt. Lees dit artikel om te leren hoe.

1. Controleer wanneer een bibliotheekgebruiker voor het laatst is ingelogd in Apicbase.

• Klik op het instellingenwiel en selecteer "Bibliotheekgebruikers".

user1
  • Je krijgt een overzicht van alle bibliotheekgebruikers. In de kolom "Laatste bezoek" kun je het uur en de datum controleren waarop de gebruiker voor het laatst heeft ingelogd in de software.

user2

2. Controleer wanneer een filiaalgebruiker voor de laatste keer is ingelogd op Apicbase.

• Klik op het instellingenwiel en selecteer "Filiaalgebruikers".

user3
  • Je krijgt een overzicht van alle outletgebruikers. In de kolom "Laatste bezoek" kun je het uur en de datum controleren waarop de gebruiker voor het laatst heeft ingelogd in de software.
    user4