Hoe kan een productieplan worden hervat?

Wanneer je een taak in de productieplanningsmodule uitvoert, kun je gemakkelijk het scherm verlaten en later terugkomen om verder te werken aan de productieplanning. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Om verder te werken in een productieplan, ga je naar de module "Planning" en klik je op "Productieplan". Selecteer het juiste filiaal.

PRODUCTION PLAN CONTINUE 1Je komt in het overzicht van jouw plannen. Om verder te werken aan een geactiveerd plan, zie dat de verschillende activaties van de plannen zichtbaar zijn door op het pijltje links van het plan te klikken, klik op de knop "Plan voortzetten". Het plan moet natuurlijk wel in uitvoering zijn.

Apicbase Continue plan 2

Na het selecteren van je naam kom je terecht op de pagina van productieplan, waar je je verschillende taken kunt slepen naar "Bezig" of naar "Gereed".

PRODCUTION PLAN CONTINUE 3

Is dit plan klaar? Klik dan op "Plan voltooien".

PRODUCTION PLAN CONTINUE 4