Hoe gebruik ik de live chat?

ICOON1

Omdat we jou de best mogelijke ervaring willen geven tijdens het gebruik van Apicbase, hebben we ervoor gezorgd dat je het live chat-icoontje kan verbergen. Dat is handig als je bv. mobiel werkt of als het icoontje in de weg staat.

Uiteraard zijn we steeds beschikbaar op de live chat. Hier is hoe je nu met ons kunt chatten:

• Klik op het vraagteken in de rechterbovenhoek van je scherm.
  • Klik op "Live Chat".

LIVE CHAT 1

Als je klaar bent met chatten, kan je ervoor kiezen om het icoon weer te verbergen, door te klikken op "Live chat verbergen".

APICBASE HIDE LIVE CHAT