Hoe gebruik ik de live chat?

U kunt ons gemakkelijk bereiken via onze live chat in uw bibliotheek!

Omdat wij u als klant graag de best mogelijke ervaring met Apicbase geven, kunt u ons altijd bereiken door te klikken op het chat-icoon in uw bibliotheek. Daar kunt u een artikel opzoeken of via de live chat in contact komen met ons supportteam.

• Klik rechtsonder op het chatpictogramICOON1
  • Kies tussen het zoeken naar een artikel of het starten van een live chat
  • U kunt de chat gemakkelijk verbergen door op de X te klikken
  • Wanneer u een chat wilt starten, klikt u op "Uw chats".
  • Dan krijgt u een nieuw venster - waar u direct met ons kunt gaan chatten.

ET OP❗ Vermeld altijd uw naam en bedrijf, zodat we u veel sneller kunnen ondersteunen.

Hoe u de chatbubbel kunt verwijderen/herstellen?

U kunt de chatbubbel eenvoudig verbergen of herstellen wanneer het u uitkomt door deze stappen te volgen:

• Om de chatbubbel te verbergen, klikt u eenvoudig op uw bibliotheeknaam rechtsboven en selecteert u de knop 'Livechat verbergen'.
    chatlive
  • Als u deze wilt terughalen, klikt u nogmaals op uw bibliotheeknaam en selecteert u de knop 'Livechat'.
    chat