Hoe (Hard) Refresh ik mijn browser?

Wanneer iets misloopt in Apicbase, kan het helpen om de browser die je gebruikt te verversen om onregelmatigheden in de interface te voorkomen.

Een hard refresh is een manier om de cache van de browser te wissen voor een specifieke pagina, om deze te dwingen de meest recente versie van een pagina te laden. Soms, wanneer er wijzigingen aan de website worden aangebracht, zijn ze niet onmiddellijk zichtbaar als gevolg van de caching. Als er iets misloopt in Apicbase, is het aangeraden om eerst een hard refresh te proberen.

We raden je aan om altijd Google Chrome te gebruiken om in Apicbase te werken. Deze browser is het meest geschikt voor het werken met ons softwareplatform.

Hoe kan ik hard refreshen op verschillende browsers?

Je kan een hard refresh doen door de volgende sneltoetsen in te drukken:

Chrome:

• Windows/Linux:
    Houd Ctrl ingedrukt + druk op F5.
  • Mac:
    Houd ⌘ Cmd + ⇧ Shift-toets ingedrukt en druk dan op R.

Wij adviseren om Apicbase niet te gebruiken met Internet Explorer.