Hoe beheer je taken in Apicbase?

In dit artikel kan je alles lezen over het beheren van je taken in de Apicbase Takenmodule.

💡Wil je leren hoe je taken in de Taakmodule kan maken? Lees dit artikel om te ontdekken hoe.

1. Lijst- en kalenderweergave

Om een goed overzicht te hebben van je (aankomende) taken hebben we twee soorten weergaven gemaakt: de lijst- en kalenderweergave. Je kan eenvoudig schakelen tussen beide weergaven door te klikken op de knoppen "Lijstweergave" of "Kalenderweergave".

Lijstweergave:

1-Jun-07-2023-10-13-11-9653-AM

Kalenderweergave:

2-Jun-07-2023-10-13-45-8121-AM

2. Een taak uitvoeren

Na het aanklikken van een taak zal een pop-up waar je de benodigde informatie van je taak kunt invullen, in dit geval de gemeten temperatuur. Je kan ook opmerkingen en afbeeldingen toevoegen en je naam selecteren. Klik op "Opslaan" als je klaar bent.

5-Jun-07-2023-10-14-19-3890-AM

3. Een taak op "Voltooien" zetten

Klaar met een taak? Klik op "Voltooien".

MANAGE TASKS 4

Je taak heeft nu de stempel "Gereed" in het overzicht.

6-Jun-07-2023-10-16-45-7924-AM

4. Een taak verwijderen

Wil je een taak verwijderen?

Klik vervolgens op "Taken bewerken" in je takenoverzicht.

8-Jun-07-2023-10-21-57-4680-AM

❗Opgelet: wanneer je een terugkerende taak verwijdert, worden alle toekomstige geplande taken verwijderd. Taken die in het verleden hebben plaatsgevonden, zullen nooit worden verwijderd.