Hoe beheer je de permissies voor de verificatie van allergenen?

Apicbase heeft een aantal zeer krachtige functies voor allergenenbeheer. Het is echter belangrijk dat de allergeeninformatie in je bibliotheek perfect is. Dit artikel laat zien hoe je rechten kan toekennen om allergenen te verifiëren.

Als je meer wilt weten over hoe je allergeeninformatie kunt beheren, lees dan dit artikel.

Allergenenverificatie is een gebruikersmachtiging voor de bibliotheek in Apicbase. Als je meer wilt weten over het toevoegen van gebruikers en het beheren van rechten, klik dan hier.

Ga naar de "gebruikers" pagina in je instellingen.

Voeg een nieuwe gebruiker toe als de gebruiker niet bestaat, of klik op de edit-knop als je de toestemming van een bestaande gebruiker wilt wijzigen.

Vink het vakje "Ingrediëntverificatie" aan.