Hoe beheer je de permissies voor de verificatie van allergenen?

Apicbase heeft een aantal zeer krachtige functies voor allergenenbeheer. Het is echter belangrijk dat de allergeeninformatie in je bibliotheek perfect is. Dit artikel laat zien hoe je rechten kan toekennen om allergenen te verifiëren.

Als je meer wilt weten over hoe je allergeeninformatie kunt beheren, lees dan dit artikel.

Allergenenverificatie is een gebruikersmachtiging voor de bibliotheek in Apicbase. Als je meer wilt weten over het toevoegen van gebruikers en het beheren van rechten, klik dan hier.

Ga naar de "gebruikers" pagina in je instellingen.

Apicbase allergen verification 1

Voeg een nieuwe gebruiker toe als de gebruiker niet bestaat, of klik op de edit-knop als je de toestemming van een bestaande gebruiker wilt wijzigen.

Apicbase ver 2Vink het vakje "Ingrediëntverificatie" aan.

Apicbase allergen ver 3
Klik op "Sla wijzigingen op".

Deze gebruiker zal nu in staat zijn om de informatie over de ingrediënten te verifiëren.